Ömer YILMAZ - Okul Müdürü

1986 yılında Karabük´te doğdu. İlköğretimi Karabük´ün Eskipazar ilçesinde ve ortaöğretimi Karabük´te tamamladı. 2008 yılında Balıkesir  Üniversitesi  Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Karabük Üniversitesinde 2020 yılında yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yapmıştır.

2010 yılında başladığı meslek hayatında Şırnak Beytüşşebap Aşağıdere İlköğretim Okulunda öğretmenlik, daha sonra Karabük Ovacık Şehit Mustafa Kızılkaya ÇPAL ve Ovacık Ortaokulunda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.  2019 Eylül ayında okulumuza okul müdürü olarak ataması yapıldı. 07/10/2019 tarihinde Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.