Ovacuma Ortaokulu


Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için eğitim-öğretimin bir birimi olarak hizmetin yapıldığı çevrede , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden , öğrencisine öğrenme için her fırsatı veren , öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanan , her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim , bilim ve kültür merkezi olabilmek.

Misyon: Biz (Okulumuz) Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerini, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak ; öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 2010 yılı SBS sınavlarında okulumuzda sınava giren ve yerleştirme için başvuran 11 öğrenciden 7 sı anadolu türü liselere 2 si Sağlık Meslek Lisesine toplam 9 kişi yerleşmiştir. 2011 sbsye son sınıflarda 33 öğrenci girdi. 19 öğrenci tercih yaptı. 17 öğrenci sınavla öğrenci alan orta öğretim kurumlarına yerleşti. 14 öğrenci kayıt yaptırdı. 3 öğrenci barınma problemi nedeniyle kayıt yaptırmadı. 26 öğrenci Telekom çpl ne devam etmektedir. 2012 yılı SbS sınavlarında 27 öğrenci sınava girdi.11 öğrenci Ortaoöğretime yerleşmiştir.1 Öğretmen Anadolu Lisesi 5 Anadolu Lisesi 2 Kız Meslek Lisesi 1 Teknik Lisesi 1 Turizm ve Otelcilik 1 Anadolu İmam Hatip Lisesine öğrencilerimiz yerleşmiştir.

Saatler: 09:00 - 16:00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(370)7332001

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ovacumaoo.meb.k12.tr

Adres - Düz Mah. Ovacuma/SAFRANBOLU/KARABÜK

Öğretmen :10
Öğrenci :51
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Ovacuma Köyü / Safranbolu

Adres - Düz Mah. Ovacuma/SAFRANBOLU/KARABÜK

Ulaşım Minibüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 37 km İlçe merkezine uzaklık 29 km